Over ons

Twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn en beiden een liefde hebben voor genieten op het water. Combineer dit en je komt terecht bij Grouster Waterpret in Grou.

Wij zijn Mattin en Niek Visser, twee broers van 27 & 32 jaar die sinds 7 jaar woonachtig zijn in het door water omgeven Grou. In deze jaren hebben wij een passie en liefde ontwikkeld voor de natuur en omgeving en dit vooral bekeken vanaf het water.

Het Friese landschap, de dorpen, steden en alles wat je tegenkomt vinden wij vanaf het water zo anders dan vanaf de weg. De rust, ruimte, verkoeling en bovenal plezier en genot wat het water je kan geven is zo mooi dat we opzoek zijn gegaan naar manieren om dit met jullie te gaan delen. Daar waar we sportievelingen hebben, levensgenieters maar ook mensen die gewoon alles willen proberen gaan wij ons als Grouster Waterpret onderscheiden door Kano’s, Sup Boards en Sloepen aan te bieden.

Daar waar wij ons gebruikers een onvergetelijke dag willen bieden, hebben wij vaarkaarten ontwikkeld waar de mooiste plekken in de omgeving zichtbaar worden gemaakt. Bekijk ook onze Facebook of Instagram pagina voor de mooiste plaatjes!