Sloepen
Sloep
Sloep
Sloep

De Whaly 450 classic is een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). Dit model kent vele comfortabele zitplaatsen en heeft erg veel opbergruimte om al uw spullen in op te bergen. De boot heeft een totale lengte van 4,37 meter en is maar liefst 1,89 meter breed wat ervoor zorgt dat je veel beenruimte hebt. De boot is geschikt voor 8 personen maar wij verhuren de boot tot maximaal 6 personen om voldoende comfort te houden.

Wij hebben de boot voorzien van een grote buiskap waar je droog en uit de wind kunt zitten. Mocht je willen genieten van de zon is deze buiskap eenvoudig omlaag te klappen. Verder hebben wij de boot voorzien van een luxe kussen set met een heerlijk zonnedek. Om de boot een mooi geheel te maken hebben wij het stuurconsole voorzien van een chromen stuur en gashendel.

De 6PK Tohatsu motor is een langstaart motor die elektrisch gestart wordt. De motor is water gekoeld en verbruikt ongeveer 2 liter euro loodvrij 95 per uur. Verder staat deze motor bekend om zijn stille draaien waardoor je goed met elkaar kan praten tijdens het varen.

Wij verhuren deze combinatie inclusief brandstof en in uw reservering kunt u aangeven of en hoeveel zwemvesten u erbij wenst. Mits u ook gebruik wilt maken van een mooie Funtube band kunt u dit in de opmerkingen aangeven. Hiervoor brengen wij nog €5,- in rekening en dit zal middels een betaalverzoekje gaan. Buiten de huurprijs om brengen wij geen extra kosten in rekening voor schoonmaak en of borg. Wij gaan uit van het vertrouwensprincipe. Zoals de sloep wordt aangeboden wordt hij ook weer terug geleverd. Bij schade kunnen de kosten worden verhaald.

Details

Inclusief brandstof
Stabiele sloep (tot 6 personen)
Neerklapbare buiskap
Luxe kussen set inclusief zonnedek
Elektrisch gestarte 6pk motor
Overdag en avonds te huur
Zwemtrap
Zwemvesten (Optioneel)
Funtube band €5,- meerprijs)
Vaarbewijs vrij

Prijzen

Dagdeel Tijd Huurprijs
Dag 09:00 / 17:00 €100,-
Avond 18:00 / 21:00 €50,-
Dag + Avond 09:00 / 21:00 €130,-
Week €400,-
Weekend €200,-
Funtube band €5,-